Salezikoor

Het Salezikoor is voortgekomen uit het vroegere jongerenkoor. Dit koor floreerde in de jaren zeventig en tachtig tijdens de zogeheten beatmissen.
De naam “Salezi “staat voor “SAmen LEkker Zingen” en is bedacht na het 25 jarig jubileum van voornoemd jongerenkoor. Het waren geen tieners en twintigers meer, maar men wilde wel doorgaan met zingen.
Tegenwoordig staat dit 30 leden tellende enthousiaste koor onder leiding van Marjo Bosch en één keer per maand zingen zij tijdens de zondagviering. Natuurlijk mag de jaarlijkse kerstviering niet ontbreken en worden zij ook wel gevraagd om een huwelijksinzegening op te luisteren!
De kracht van het Salezikoor ligt in de eigentijdse vieringen. We horen daarbij meer uitleg over de lezingen en spiegelverhalen betreffende het thema van de week!
Er wordt veel aandacht besteed aan moderne teksten met bijpassende liederen waarvan de woorden in het Engels of in het Nederlands, op bekende melodieën klinken. Het repertoire is veelzijdig, van swingende gospels tot stemmige ballads!
Nieuwe leden voor dit koor zijn natuurlijk altijd van harte welkom. We repeteren op vrijdagavond van half acht tot negen uur.

Contactpersoon: M.Danenberg, Tel. 0226 354171, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.