Veelgestelde vragen

Tijdens alle vieringen worden parochie intenties opgedragen. Op woensdag en vrijdagmorgen is het secretariaat van de parochie geopend van 9.00 tot 11.00 uur.
Hier kunt u terecht voor het opgeven van de intenties. Ook kunt u intenties doorgeven via het email adres van de parochie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De kosten van een intentie bedraagt € 10,= bankrek.nr. NL64 RABO 0350 7054 10 o.v.v. parochieintentie.

Bij een overlijden neemt u contact op met uw uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger neemt contact op met mevr. N. Hameeteman (0226-352936) of mevr. T. Ravensbergen (0226-751554). Deze dames regelen wie de Avondwakeviering gaat doen. Leden van de Avondwakegroep nemen dan contact op met de familie van de overledene. Bij een Uitvaartviering wordt contact opgenomen met pastoor Bert Glorie om de uitvaartviering te bespreken. Ook nemen deze dames contact op met de koren die de zang zullen gaan verzorgen. In overleg met de familie worden liederen uitgekozen.
Uitvaartverzorgers van begrafenisvereniging St.Jan zijn: Monica Appel en Mariska Smit. Tel. 06 47563162

Achter de kerk bevindt zich het kerkhof met graven, een urnentuin en strooiveld. De begraafplaats behoort tot de parochie St.Jans Geboorte en valt onder de eindverantwoordelijkheid van deze parochie. Het beheer van de begraafplaats wordt uitgevoerd door de heer C.Ooijevaar, tel 0226 352752. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het onderhoud van de kerk wordt verzorgd door vrijwilligers.

U kunt hiervoor contact opnemen met de bezoekersgroep. Contactpersoon: mevr. A.Hakvoort, tel. 0226 359939. Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u ziek bent en u wilt de ziekenzalving ontvangen dan kunt u contact opnemen met pastoor Bert Glorie, tel. 06-27318504. Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit kan via het parochiesecretariaat. Bij ontvangst van een geboortekaartje op het secretariaat zal een van de leden van de doopgroep contact opnemen met de ouders.
De doopgroep maakt een afspraak met de pastor over de doopdatum. De kosten bedragen
€ 50,= voor de doopkaars, doopschelp en oorkonde. De doopschelp hangt een jaar op het schelpenbord achter in de kerk en wordt tijdens een speciale viering, na een jaar terug gegeven aan de ouders.

Als u uw kind wilt aanmelden voor de 1e H.Communie of H.vormsel, dan kunt u contact opnemen met mevr. A.M. van Straaten, tel. 0226 453512. emailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met mevr. J.Tromp, tel. 355387, emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een doopbewijs vraagt u op bij het secretariaat van de parochie waar u gedoopt bent.

Voor het kerkelijk Huwelijk kunt u contact opnemen met pastoor Bert Glorie, tel. 06-27318504. Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kijk voor meer informatie op deze site: www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl

Hoe wij uw informatie verwerken leest u in onze privacyverklaring