Memorykoor,

Het Memorykoor is opgericht als “avondwakekoor“ en staat onder leiding van Marjo Bosch.
We zijn met 38 enthousiaste leden en zingen tijdens condoleances, dat wil zeggen; de avond vooraf aan de uitvaart, de zogenaamde avondwakes.
Maar ook verzorgen wij de muzikale omlijsting tijdens afscheidsvieringen zonder uitvaart.
We zijn dit koor begonnen omdat er behoefte was aan vernieuwing in de zang tijdens een avondwake. Er werd meer gevraagd naar eigentijdse en niet religieuze liederen. Dat betekent niet, dat we nu nog alleen maar modern repertoire zingen! Ook de oudere liedjes, zoals uit de bundel van Huub Oosterhuis staan nog steeds op ons repertoire, alsmede verschillende gospels, in het Engels of in het Nederlands. Wat dat betreft is de keuze dus vrij breed. Het memorykoor wordt dan ook wel eens gevraagd te komen zingen in kerken in de regio.
Moderne eigentijdse nummers zijn populair, zoals “De hemel is dichtbij” van Bastiaan Ragas, “Mag ik dan bij jou” van Claudia de Breij, Nick en Simon met “Kijk omhoog” of “Zo zal het zijn” van Rob de Nijs en “Dust in the wind” van Kansas.
Als de herinneringskruisjes aan de desbetreffende familieleden, na een jaar achter in de kerk te hebben gehangen, worden uitgereikt tijdens de zondagviering, verzorgt het Memorykoor de muzikale omlijsting met toepasselijke liederen.
Kom gerust eens langs om te luisteren of mee te zingen, we repeteren op maandagmiddag van half twee tot kwart voor drie, vakanties en feestdagen uitgezonderd.

Contactpersoon: Marjo Bosch, Tel. 0226 353581, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.