logo klein

 

Provider De Waterkant is van oorsprong een oecumenisch catheseproject voor jongeren. Provider draait als jongerenproject op vele plaatsen in heel Nederland. Provider de Waterkant is een regionaal opgezet jongerenproject van R.K. parochies: Spanbroek, De Weere, Hoogwoud, Opmeer, Hensbroek, Ursem, De Goorn, Avenhorn en de HOSOH-AABEL gemeenten die tegenwoordig de protestante gemeentes Midden-West-Friesland heet
Een project speciaal gericht op jongeren van 11 tot 18 jaar. Zij krijgen een kans om samen bezig te zijn met geloof, kerk en maatschappij, met God en zichzelf. Ieder jaar stelt de werkgroep een programma samen. Dat bestaat uit leuke, aansprekende, boeiende onderdelen die helemaal passen in de wereld van jongeren.

Wat doet Provider.?
Provider vraagt wat jongeren Interesant, Boeiend, Leuk, Te gek en gaaf vinden
Omdat Provider voor jongeren Ontmoeten, Praten, Vrienden, Creatief en Actie betekend

Parochies: Spierdijk/Zuidermeer, Ursem, de Goorn/Avenhorn, De Weere, Hensbroek/Obdam, Hoogwoud/Opmeer, Spanbroek, Wognum/Nibbixwoud.

Contactpersoon: Stuurgroep Provider "de Waterkant"e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.