logo klein

 

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

St.Jansgeboorte Hoogwoud kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van St.Jansgeboorte Hoogwoud, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan St.Jansgeboorte Hoogwoud verstrekt.
St.Jansgeboorte Hoogwoud kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM St.Jansgeboorte Hoogwoud GEGEVENS NODIG HEEFT

St.Jansgeboorte Hoogwoud verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt. Daarnaast kan St.Jansgeboorte Hoogwoud uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst.

HOE LANG St.Jansgeboorte Hoogwoud GEGEVENS BEWAART

St.Jansgeboorte Hoogwoud bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld (bijvoorbeeld het toesturen van een nieuwsbrief). Uw gegevens worden niet langer dan een jaar  bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt (bijvoorbeeld als u zich heeft uitgeschreven voor een nieuwsbrief).

DELEN MET ANDEREN

St.Jansgeboorte Hoogwoud verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van St.Jansgeboorte Hoogwoud worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. St.Jansgeboorte Hoogwoud gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. St.Jansgeboorte Hoogwoud zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

St.Jansgeboorte Hoogwoud neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van St.Jansgeboorte Hoogwoud maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door St.Jansgeboorte Hoogwoud verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met St.Jansgeboorte Hoogwoud op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KLACHT?

Denkt u dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Dan horen we dat natuurlijk graag. U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

www.stjansgeboorte.nl is een website van St.Jansgeboorte Hoogwoud. St.Jansgeboorte Hoogwoud is als volgt te bereiken:

Postadres: Herenweg 7, 1718 Ab Hoogwoud
Vestigingsadres: Herenweg 7, 1718 Ab Hoogwoud
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 30269644
Telefoon: 0226 351272
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.